Musicalgezelschap TeWeKa zoekt musicalacteurs

Musicalgezelschap TeWeKa Melsbroek brengt eind november 2015 het avondvullende muzikale griezelspektakel ’13 – behekst & betoverd’. Tekstschrijver en regisseur Niels de Valk en componist Alain Matthyssens bewerkten de verhalen ‘De Bokkerijders’ en ‘Blauwbaard’ tot minimusicals, die tijdens het arena-event door een twintigkoppig ensemble en onder begeleiding van een live orkest worden opgevoerd. Voor deze productie zoekt TeWeKa nog mannelijke acteurs.

Door Robin Peeters | Visuals: TeWeKa

TeWeKa_13_Cover

Voor diverse rollen en als versterking van het ensemble is TeWeKa nog op zoek naar mannelijke acteurs met een goede zangstem en een leeftijd tussen 18 en 50 jaar.

TeWeKa organiseert twee workshops, waarop geïnteresseerden kunnen kennismaken met het materiaal en door middel van zangbegeleiding getest worden voor de diverse rollen.

De eerste workshop vindt plaats op zondag 8 maart, van 10h00 tot 15h00 in de Parochiezaal van Melsbroek. Er is geen voorbereiding nodig. Aan de hand van een aantal koornummers wordt de muzikaliteit getest. Indien men in aanmerking komt voor een solo-rol, dan wordt er wat huiswerk meegegeven.

Op zondag 22 maart vindt in de Sporthal van Steenokkerzeel de tweede sessie plaats, waarbij de acteurs via ingestudeerde nummers hun definitieve rol wordt toegekend.

Voorstellingen vinden plaats op 27, 28 en 29 november en op 3, 4, 5 en 6 december in GC De Corren in Steenokkerzeel. De repetities gaan telkens door op twee volledige zondagen per maand (mei, juni, september, oktober en november).

Geïnteresseerden kunnen hun deelname melden via nielsdv69@hotmail.com. Meer info via de Facebookpagina van TeWeKa Theatergroep.

TeWeKa_13_Blauwbaard

TeWeKa_13_Bokkerijders

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s